Често задавани въпроси


Искате ли да научите повече за за лоялност eXtra?

Намерете информацията, която Ви е нужна в нашите често задавани въпроси.
 

Обща информация


Как работи?
Програмата за лоялност eXtra ще възнагради лоялността Ви. Всеки път, когато закупувате продукти Bosch, посочени в програмата от участващите дистрибутори, можете да натрупате точки, които да превърнете в множество атрактивни награди. Дистрибуторите, участващи в тази кампания, изпращат месечни отчети относно всички осъществени от участниците в програмата eXtra покупки. Взимат се предвид само покупките на участващите в програмата продукти Bosch. Въз основа на тези отчети, във Вашия онлайн профил в eXtra ще бъдат добавяни точки периодично (месечно). Можете да изберете максимум 5 дистрибутора във формата за регистрация. По всяко време може да промените списъка с избраните от Вас дистрибутори като отидете на Моят профил >> Дистрибутор и попълните клиентския си номер при желания от Вас търговец. Ако вече имате посочени 5 дистрибутора, може да замените някой от тях като изтриете клиентския си номер при него и добавите своя номер при новия избран от Вас търговец.

Ще получите 10 точки за всеки 250 лв. покупки (без ДДС). Точките се добавят автоматично към профила Ви в eXtra веднъж месечно. След добавянето им, ще получите имейл с текущия брой на натрупаните точки. Можете да видите по всяко време баланса на Вашите точки, влизайки в онлайн профила си в eXtra. Можете да изберете от над 100 атрактивни награди от категориите Спорт и свободно време; За децата; TV, Електроника; Електроинструменти; Електроуреди; Компютри и периферия; Телефони, таблети и лаптопи.

Каква е разликата между eXtra и останалите програми за лоялност?
В програмата за лоялност eXtra получавате точки при закупуване на широка гама продукти от различни продуктови групи. След като се регистрирате, Вие ще може да трупате точки при всяка покупка на на участващите продукти Bosch от дистрибуторите избрани от Вас. Допълнителните промоционални кампании през годината Ви помагат още по-лесно да увеличите баланса на точките си и да се възползвате от богатия асортимент от атрактивни награди.

Какво е работното време на центъра за обслужване на клиенти на eXtra?
За повече информация относно програмата за лоялност eXtra можете да се свържете с нас от 09:00 до 18:00 часа от понеделник до петък.
 
 

Регистрация


Кой може да се регистрира в eXtra?
Всички сервизи и магазини за авточасти със седалище в България могат да се регистрират безплатно.

Как става регистрацията в eXtra?
Ако все още нямате профил в програмата за лоялност eXtra, може да си направите като следвате стъпките по-долу::
  1. Кликнете на “Регистрация” от менюто.
  2. Попълнете необходимите данни в регистрационната форма.  Вашият имейл ще бъде потребителско Ви име.
  3. Ще получите имейл, за да зададете паролата си и ще потвърдите Вашия профил.
Защо трябва да регистрирам личните ми данни?
Регистрирайки Вашите лични данни (напр. имена, имейл, телефон), Вие ни помагате да подобрим комуникацията с Вас и да Ви информираме за бъдещи промоции.

Има ли такси за участие?
Не, регистрацията и участието в програмата за лоялност eXtra е напълно безплатно.
 

Как мога да спечеля точки?


Всеки път, когато закупувате продукти Bosch, посочени в програмата от участващите дистрибутори, които сте избрали в процеса на регистрация, можете да натрупате точки.  Тези точки могат да бъдат разменени за над 100 атрактивни награди от категориите Спорт и свободно време; За децата; TV, Електроника; Електроинструменти; Електроуреди; Компютри и периферия; Телефони, таблети и лаптопи. Точките се добавят автоматично към профила Ви в eXtra веднъж месечно.
 
Вижте тук списък с всички учaстващи в прoграмата за лоялност eXtra продуктови групи.
 

Поръчка на награди


За какво мога да използвам натрупаните от мен точки?
Програмата eXtra предлага голямо разнообразие от атрактивни награди от различни категории. За да разгледате нашия каталог награди е необходимо да имате регистрация и да влезете във Вашия профил.

Мога ли да обменя точките си за пари в брой?
Не, не е възможно да обмените точките си за пари. Можете да ги обмените единствено за избрани от Вас награди от нашия каталог.

Възможно ли е точките ми да изтекат?
Да, точките събрани по време на дадена година са валидни до 31 декември на втората година след тази на отпускането им.
Например, всички точки натрупани през 2017 година ще бъдат валидни до 31 декември 2019 г.

Ще бъдете информирани навреме, ако точките са на път да станат невалидни. Проверявайте профила си и използвайте натрупаните точки, за да ги превърнете в награди.

Могат ли изтеклите точки да въдат възстановени?
За съжаление, точките с изтекъл срок не могат да бъдат отпуснати наново.

Кога мога да използвам точките си, за да поръчам награда?
След като приключите процеса на регистрация Вие започвате да трупате точки във Вашия профил. В момента, в който натрупаните в профила Ви точки са достатъчни, Вие може да поръчате избраната от Вас награда.

Как мога да направя поръчка за награда?
За да направите поръчка, моля изберете желаната от Вас награда/и я добавете във Вашата кошница. Моля, имайте предвид, че преди това трябва да сте влезли във Вашия профил. Процесът на поръчка започва автоматично. Моля, потвърдете че Вие сте собственик на магазина или сервиза за авточасти, проверете адреса за доставка и кликнете на бутона за "Потвърждение на поръчката". Автоматично ще получите потвърждение на поръчката, заедно с номера на поръчката Ви. Ще получите потвърждение за поръчката си и на посочения от Вас имейл адрес.

Възможно ли е доплащане на разликата от необходимия брой точки за дадена награда и броя точки на разположение в профила ми?
Не, допълнителното доплащане не е възможно.

Има ли допълнителни разходи за доставка на наградата?
Не, доставките на поръчаните от Вас награди са безплатни.

Колко време отнема доставката на наградата?
Времето за доставка на наградите е обикновено до 14 дни.
Можете да се свържете с нашия център за обслужване на клиенти за всички въпроси свързани с поръчката Ви на имейл info@extra-bonus.bg или на телефон +359 2 962 46 02 от 09:00 часа до 18:00 часа от понеделник до петък.

Може ли поръчката ми да бъде доставена до друга държава?
Не, за съжаление доставяме поръчките само на територията на Република България.

С кого мога да се свържа, ако имам проблем с поръчката?
Не могат да се формулират никакви претенции относно замяната или подмяната на наградата, адресирани към организатора, съответно доставчика на услугата. Участникът има задължението да проверява целостта на наградата при получаването й: в случай че участникът констатира, че наградата не съответства на поръчката, не е цяла или е повредена, участникът трябва да откаже приемането й и да съобщи в писмен вид на доставчика мотивите за отказа, както и да се свърже с центъра за обслужване на клиенти на имейл info@extra-bonus.bg или на телефон +359 2 962 46 02 от 09:00 часа до 18:00 часа от понеделник до петък. В случай че дадена награда показва дефекти, ще се процедира според процедурата за даване на гаранция предвидена в гаранционната карта и организаторът е извън всякаква отговорност.

Мога ли да върна поръчката си, ако размисля?
Ако участникът счита, че наградата не отговаря на поръчаната от него, че наградата е повредена или е нарушена нейната цялост, той трябва да откаже получаването й и да информира куриера и Изпълнителя за причината за отказ. Участникът може да се свърже с центъра за обслужване на клиенти на имейл info@extra-bonus.bg или на телефонен номер +359 2 962 46 02. В случай че отказът от получаване на наградата е основателен, участникът може да избере дали точките, разменени срещу наградата, да бъдат възстановени обратно в неговия профил, или да заяви получаването на същата или сходна заместваща награда.
 
 

Моят профил


Забравена парола
Моля, кликнете тук. На следващата страница въведете имейл адреса използван при регистрацията Ви в eXtra. Автоматично ще получите имейл, съдържащ линк, чрез който ще може да зададете нова парола за Вашия профил.

Колко време отнема активирането на моя профил?
След като направите регистрацията си, Вие ще получите имейл за потвърждение. Профилът Ви ще бъде активиран веднага след като приключите процеса за валидиране.

Кога точките ми в eXtra ще бъдат добавени в профила ми?
Всеки участник получава в профила си точки за покупки, направени през съответния календарен месец, до 25-то число на следващия месец. След добавянето им, Вие ще получите имейл с информация за текущия брой на натрупаните точки.

Как мога да променя паролата си?
Ако искате да промените своята парола е необходимо да влезете в профила си и да кликнете на менюто Лична информация.

Как мога да видя наличността на своите точки?
За да видите своите точки трябва да влезете в профила си и да кликнете на менюто История на точките.

Адресът, посочен в профила ми вече не е актуален, как мога да го променя?
За да промените Вашите лични данни е необходимо да влезете в профила си и да кликнете на менюто Лична информация.

Мога ли да прехвърля точките си в друг профил?
Сигурността на Вашите данни е от изключителна важност за нас и поради тази причина, не е възможно точки да бъдат прехвърляни от един участник на друг или на трети лица.
 

Технически проблеми


Защо имейлите, които получавам от eXtra се показват на екрана ми с грешки?
Правилното показване на имейлите зависи от индивидуалните настройки на Вашия имейл клиент/ браузър.

Имейлите от eXtra се изпращат едновременно, съдържащи HTML and TXT формат. Ако не можете да отворите HTML имейла правилно (т.е. картинките не се отварят или са в различни размери или има липсващи текстове), моля променете настройките на Вашия браузър, за да разрешава само TXT имейли.

Имам лиспващи точки. Къде са и кога ще бъдат добавени?
Моля, проверете внимателно Вашите точки в профила си (в меню История на точките). Ако все пак откриете, че имате липсващи точки моля, свържете се с центъра за обслужване на клиенти на имейл info@extra-bonus.bg.  или на телефонен номер +359 2 962 46 02.

Защита на личните данни
Тук може да видите политиката за Защита на личните данни .
 
 

Изтриване на профил в eXtra


Как мога да прекратя участието си в програмата за лоялност eXtra?
За да изтриете Вашия профил в eXtra, трябва първо да влезете в сайта на програмата, след това в менюто  Лична информация и да кликнете на "Изтрий профил". Друга възможност да прекратите участието си в програмата за лоялност eXtra е да ни изпратите имейл до центъра за обслужване на info@extra-bonus.bg.

За да е възможно бързото и безпроблемно прекратяване на участието Ви, ще помолим да включите в имейла си и Вашите имена, телефон за връзка и имейла, посочен в профила Ви, както и причината, поради която искате да прекратите участието си.

До колко време след прекратяване на участието ми ще се съхранява информация за моите лични данни?
90 дни след прекратяването на участието Ви, всички Ваши лични данни ще бъдат заличени.
 

За SingleKey ID


Какво представлява SingleKey ID?
SingleKey ID е платформа за дигитална идентичност, която ви позволява с едно единствено влизане да осъществявате достъп до различни предложения на партньорски компании, като уебсайтове, магазини, приложения и услуги.
Защо трябва да използвам SingleKey ID?
SingleKey ID ви дава достъп до много онлайн оферти на партньорски компании само с едно влизане, така че вече няма да се налага да помните много пароли и потребителски имена.
Какво трябва да знам, когато преминавам към SingleKey ID?
Ако преди това сте се регистрирали в приложение на партньорска компания, което сега предлага SingleKey ID като нова опция за вход, трябва да използвате същия имейл адрес, когато преминавате към SingleKey ID.
Всички уебсайтове и приложения на партньорски компании ли използват SingleKey ID?
Не, не е задължително. Възможно е да има уебсайтове, магазини, приложения и услуги на някои партньорски компании, които не използват или все още не използват SingleKey ID.
Кои функции се предоставят от SingleKey ID и кои от партньорските компании?
Със SingleKey ID влизате в много различни приложения на партньорски компании само с един дигитален ключ. Предложенията на отделните партньорски компании може да се различават. Те се определят от офертите, специфични за компанията, от продуктите и приложенията, които използвате, от местоположението ви, наличието на гаранции и допълнителни условия.
Каква е връзката между SingleKey ID и партньорските компании?
SingleKey ID се използва от партньорските компании, за да позволи на клиентите да влизат в техните уебсайтове и приложения. За повече информация, моля, разгледайте нашите [,Условия за ползване' | ЛИНК https://singlekey-id.com/terms-of-use/].
Мога ли да използвам SingleKey ID офлайн?
Не, за да се регистрирате или да влезете със SingleKey ID, имате нужда от работеща интернет връзка.
Каква е връзката между SingleKey ID и приложението Home Connect?
Освен за достъп до партньорските компании и услугите им, SingleKey ID може да се използва за достъп до приложението Home Connect. За да използвате всички функции на приложението Home Connect, може да ви е необходимо устройство, съвместимо с Home Connect®.
 

Вход със SingleKey ID


Как да вляза правилно с помощта на SingleKey ID?
След като въведете имейла адрес или номера на мобилния телефон, който сте използвали, за да се регистрирате за SingleKey ID, ще бъдете пренасочени към екрана за вход, където можете да въведете избраната от вас парола. След успешно влизане ще бъдете пренасочени към конкретното партньорско приложение, откъдето сте стартирали процеса на влизане. Уверете се, че винаги стартирате процеса на влизане от съответното партньорско приложение. По-специално, избягвайте достъп до страницата за вход на SingleKey ID чрез отметки в браузъра, тъй като това може да доведе до грешки или нефункционираща страница за вход.
Трябва ли да предоставям идентификационните си данни за вход всеки път, когато се опитвам да вляза в партньорски приложения?
Не - има опция при влизане, когато въвеждате паролата, да кликнете върху квадратчето за отметка „Останете влезли“. По този начин оставате влезли в системата за 30 дни за конкретното устройство, откъдето е извършен процесът на влизане. Все пак, имайте предвид, че при излизане тази конфигурация се нулира.
Защо трябва да предоставя код за сигурност при влизане?
В този случай сте активирали удостоверяване в две стъпки за вашия SingleKey ID. За да управлявате вашите настройки за удостоверяване в две стъпки, моля, следвайте [този | ЛИНК -> ,Къде мога да управлявам настройките си за удостоверяване в две стъпки?'] ЧЗВ.
Защо влизането в SingleKey ID е неуспешно?
Ако влизането не е възможно, проверете следните точки: уверете се, че сте въвели имейл адреса си или номера на мобилния телефон и паролата правилно. Проверете интернет връзката. На клетъчните устройства ще ви е необходима интернет връзка с минимално изискване за EDGE връзка (отбелязана с „E“ на лентата за приемане). По-бързите връзки обаче са препоръчителни.
Как мога да се уверя, че въведената парола е правилна?
Можете да проверите паролата, като я покажете в обикновен текст (символ око) и влезете отново.
Защо моят SingleKey ID не съществува, въпреки че вече съм се регистрирал?
Ако не сте потвърдили създаването на SingleKey ID чрез въвеждане на валиден код за сигурност, опитът ви за регистрация ще бъде изтрит скоро след това. Може и да сте изтрили вашия SingleKey ID в миналото. И в двата случая, трябва да стартирате нов опит за регистрация от нулата.
Какво трябва да направя, ако бутонът за вход не реагира?
Ако бутонът за вход не реагира, трябва да опитате да актуализирате или преинсталирате браузъра си по подразбиране. Като алтернатива можете да инсталирате и да използвате друг браузър.
Защо запазеният линк към отметката за вход със SingleKey ID не работи?
Не трябваше да запазвате страницата за вход в браузъра като отметка. Винаги стартирайте процеса на влизане от съответното приложение на партньорската компания, в което искате да влезете.
Как мога да нулирам паролата си?
След като въведете имейл адреса или номера на мобилния телефон, който сте използвали, за да се регистрирате за SingleKey ID, ще бъдете поканени да влезете и да въведете избраната от вас парола на следващия екран. На този екран ще видите връзка „Забравена парола“, която ви позволява да нулирате паролата си. Имайте предвид, че ще ви е необходим достъп до вашата имейл кутия или до текстовите съобщения, за да можете да нулирате паролата правилно. Моля, задайте паролата си в съответствие с нашата [политика за пароли | ЛИНК -> ,Каква е политиката за пароли за SingleKey ID?'].
 

Регистрация със SingleKey ID


Как да се регистрирам за SingleKey ID?
Първо трябва да предоставите имейл адрес или номер на мобилен телефон, който все още не е регистриран за SingleKey ID. Когато продължите с „Продължи“, ще бъдете насочени към информационен екран, който потвърждава, че няма съществуващ SingleKey ID за въведения имейл адрес или номер на мобилен телефон. По-долу трябва да зададете парола за вашия SingleKey ID и да приемете нашите „Условия за ползване“. Ще ви бъде изпратен имейл или текстово съобщение, съдържащо 6-цифрен код за сигурност. След като въведете правилния код за сигурност, ще бъдете пренасочени обратно към желаното от вас партньорско приложение. Поздравления - вашата регистрация за SingleKey ID беше успешна.
Защо избраната от мен парола не се приема?
Паролата ви трябва да съдържа поне: 1 цифра, 1 главна и 1 малка буква, 8 знака.
Защо не получих код за сигурност?
Ако не сте получили имейл или текстово съобщение, съдържащо кода за сигурност, за да завършите регистрацията си, продължете по следния начин: уверете се, че имейл адресът или номерът на мобилен телефон, показан в браузъра, на който сме изпратили кода за сигурност, не са въведени грешно. Във втората стъпка направете нов опит за изпращане, като кликнете върху линка „Изпрати отново“ под полето за въвеждане, където трябва да се въведе кодът за сигурност. Освен това изчакайте поне 15 минути, за да се уверите, че имейлът или текстовото съобщение с кода за сигурност са обработени правилно от нашата система. Уверете се също, че имате интернет връзка за достъп до входящата електронна поща и достатъчен сигнал за получаване на текстови съобщения. Потърсете също във входящата си поща нашия имейл адрес на изпращача „support@singlekey-id.com“ и не забравяйте да проверите папки като „Неизвестен“, „СПАМ“, „Социални мрежи“ или „Промоция“, ако е необходимо.
Защо кодът за сигурност не се приема?
Моля, обърнете внимание, че срокът на валидност на кода за сигурност е 30 минути, когато е изпратен по имейл и 10 минути, когато е изпратен с текстово съобщение. Освен това само последният заявен код за сигурност е валиден, за да се защити вашият SingleKey ID срещу злоупотреба.
Мога ли да категоризирам моя SingleKey ID за бизнес или за лично ползване?
За да отделите частен акаунт от бизнес акаунт, в момента се изисква да регистрирате два различни SingleKey ID (с два различни имейл адреса или номера на мобилни телефони).
Мога ли да се регистрирам само за една партньорска компания със SingleKey ID?
Можете да се регистрирате за една партньорска компания чрез уебсайт, магазин, приложение или услуга, като използвате SingleKey ID. Ако искате да се регистрирате за друга партньорска компания по-късно, можете да влезете там със съществуващия си SingleKey ID (имейл адрес или номер на мобилен телефон и парола). Друг акаунт при този партньор може да бъде създаден само когато действително влезете там за първи път. Може да бъдете помолени да предоставите допълнителна информация на партньорската компания, за да използвате конкретни уебсайтове или приложения.
Защо трябва да завърша процеса на регистрация за конкретно приложение?
SingleKey ID записва само вашия имейл адрес или номер на мобилен телефон и парола по време на регистрация. Някои партньорски приложения обаче изискват допълнителна информация, за да ви предложат своите услуги (напр. пощенския ви адрес) и изискват тази информация в допълнителна стъпка след или преди влизане със SingleKey ID.
Защо трябва да предоставя както имейл адрес, така и номер на мобилен телефон?
Някои партньорски компании на SingleKey ID може да изискват както вашия имейл адрес, така и номер на мобилен телефон. В този случай и в зависимост от фактора, който първоначално сте избрали като предпочитана опция за регистрация, ще бъдете помолени да добавите своя имейл адрес или номер на мобилен телефон. Това ще се случи само ако се опитвате да се регистрирате и да влезете в приложение на партньорска компания, което изисква и двете данни.
 

Парола за SingleKey ID


Как мога да нулирам паролата си?
След като въведете имейл адреса или номера на мобилния телефон, който сте използвали, за да се регистрирате за SingleKey ID, ще бъдете поканени да влезете и да въведете избраната от вас парола на следващия екран. На този екран ще видите връзка „Забравена парола“, която ви позволява да нулирате паролата си. Имайте предвид, че ще ви е необходим достъп до вашата имейл кутия или до текстовите съобщения, за да можете да нулирате паролата правилно. Моля, задайте паролата си в съответствие с нашата [политика за пароли | ЛИНК -> ,Каква е политиката за пароли за SingleKey ID?']."
Защо не получих код за сигурност?
Ако не сте получили имейл или текстово съобщение, съдържащо кода за сигурност, за да завършите регистрацията си, продължете по следния начин: уверете се, че имейл адресът или номерът на мобилен телефон, показан в браузъра, на който сме изпратили кода за сигурност, не са въведени грешно. Във втората стъпка направете нов опит за изпращане, като кликнете върху линка „Изпрати отново“ под полето за въвеждане, където трябва да се въведе кодът за сигурност. Освен това изчакайте поне 15 минути, за да се уверите, че имейлът или текстовото съобщение с кода за сигурност са обработени правилно от нашата система. Уверете се също, че имате интернет връзка за достъп до входящата електронна поща и достатъчен сигнал за получаване на текстови съобщения. Моля, потърсете също във входящата си поща нашия имейл адрес на изпращача „support@singlekey-id.com“ и не забравяйте да проверите папки като „Неизвестен“, „СПАМ“, „Социални мрежи“ или „Промоция“, ако е необходимо.
Защо кодът за сигурност не се приема?
Моля, обърнете внимание, че срокът на валидност на кода за сигурност е 30 минути, когато е изпратен по имейл и 10 минути, когато е изпратен с текстово съобщение. Освен това само последният заявен код за сигурност е валиден, за да се защити вашият SingleKey ID срещу злоупотреба.
Защо трябва да предоставя два кода за сигурност?
В този случай сте активирали удостоверяване в две стъпки за вашия SingleKey ID. Когато стартирате нулирането на паролата чрез номер на мобилен телефон, първо ще получите текстово съобщение, а след това и имейл, съдържащи съответния код за сигурност. Когато стартирате нулирането на паролата чрез имейл адрес, кодовете за сигурност се предоставят в обратен ред. За да управлявате вашите настройки за удостоверяване в две стъпки, моля, следвайте [този | ЛИНК -> ,Къде мога да управлявам настройките си за удостоверяване в две стъпки?'] ЧЗВ.
Как мога да сменя паролата си?
За да смените паролата си, моля, влезте в сайта [SingleKey ID | ЛИНК: https://singlekey-id.com/]. След това отидете в раздела „Моят профил“ и кликнете върху „Смяна на паролата“.
Как мога да се уверя, че въведената парола е правилна?
Можете да проверите паролата, като я покажете в обикновен текст (символ око) и влезете отново.
Каква е политиката за паролите на SingleKey ID?
Паролата ви трябва да съдържа поне: 1 цифра, 1 главна и 1 малка буква, 8 знака.
 

Удостоверяване в 2 стъпки


Защо трябва да ползвам удостоверяване в две стъпки?
Ползването на удостоверяване в две стъпки осигурява допълнителен слой сигурност за вашия SingleKey ID. Изисква се да предоставите не само паролата, но и код за сигурност, изпратен на вашия имейл адрес или мобилен телефон. В случай на изтекли пароли, вторият фактор служи като допълнителна защитна бариера. Това е прост и ефективен начин за значително повишаване на цялостната сигурност и за защита на вашия SingleKey ID срещу злоупотреба.
Как мога да активирам удостоверяването в две стъпки?
За да активирате удостоверяване в две стъпки, моля, влезте в сайта [SingleKey ID | ЛИНК: https://singlekey-id.com/]. След това отидете в раздела „Моят профил“ и кликнете върху „Удостоверяване в две стъпки“, за да го активирате.
Къде се прилага удостоверяването в две стъпки?
Веднага след като активирате удостоверяване в две стъпки за вашия SingleKey ID, ще трябва да предоставяте код за сигурност при всяко влизане, както и при нулиране на паролата.
Как мога да деактивирам удостоверяването в две стъпки?
За да деактивирате удостоверяването в две стъпки, моля, влезте в сайта [SingleKey ID | ЛИНК: https://singlekey-id.com/]. След това отидете в раздела „Моят профил“ и кликнете върху „Удостоверяване в две стъпки“, за да го деактивирате.
Какво да направя, ако изгубя телефона си?
Ако загубите мобилния си телефон, много важно е да реагирате бързо, за да предотвратите потенциален неоторизиран достъп до вашия SingleKey ID и всички ваши лични данни, свързани в приложенията на партньорската компания на SingleKey ID. Моля, свържете се с вашия мобилен оператор и го помолете незабавно да спре SIM картата, за да защити вашия SingleKey ID срещу злоупотреба. В момента работим върху сигурни опции за възстановяване и ви благодарим за търпението.
 

Управление на SingleKey ID


Къде мога да управлявам моя SingleKey ID?
За да промените данните, свързани с вашия SingleKey ID, влезте в сайта [SingleKey ID | ЛИНК: https://singlekey-id.com/]. В раздела „Моят профил“ можете да смените вашия имейл адрес или номер на мобилен телефон и паролата, както и да активирате изтриването на вашия SingleKey ID.
Как мога да променя моя имейл адрес?
За да смените вашия имейл адрес, влезте в сайта [SingleKey ID | ЛИНК: https://singlekey-id.com/]. След това влезте в раздела „Моят профил“ и кликнете върху „Смяна на имейл адреса“.
Как мога да сменя номера на мобилния си телефон?
За да смените номера на мобилния си телефон, влезте в сайта [SingleKey ID | ЛИНК: https://singlekey-id.com/]. След това отидете в раздела „Моят профил“ и кликнете върху „Смяна на номера на мобилен телефон“. Промяната ще бъде успешна само ако новият номер на мобилен телефон, който искате да добавите, все още не е регистриран за SingleKey ID.
Защо не получих имейл за смяна на моя имейл адрес?
Ако не сте получили имейл за смяна на вашия имейл адрес, продължете по следния начин: уверете се, че имейл адресът, показан в браузъра, на който сме изпратили линка за смяна на вашия имейл адрес, не съдържа грешки. Проверете вашата интернет връзка, както и входящата кутия на имейл адреса, който сте въвели, за нови съобщения. Можете също да потърсите и по нашия имейл адрес на изпращача ""support@singlekey-id.com"" (проверете и папки като "Неизвестен", „СПАМ“, „„Социални мрежи“ или „„Промоция““, ако е необходимо). И накрая, може да има технически проблем с получаването на нашите имейли. Моля, свържете се с поддръжката на съответното партньорско приложение за по-нататъшни стъпки за съвместно разрешаване на този проблем.
Защо линкът за смяна на имейл адреса е изтекъл?
Имайте предвид, че срокът на валидност на линка за смяна на имейла е зададен на 2 часа. Но ако междувременно сте поискали нов линк за нулиране на паролата, само последният заявен линк е валиден, за да защити вашия SingleKey ID от злоупотреба.
Защо не съм получил текстово съобщение за смяна на номера на мобилния ми телефон?
Ако не сте получили текстово съобщение, съдържащо кода за сигурност, за да смените номера на вашия мобилен телефон, продължете по следния начин: уверете се, че номерът на мобилен телефон, показан в браузъра, на който сме изпратили кода за сигурност, не съдържа грешки. Освен това, моля, изчакайте поне 15 минути, за да се уверите, че имейлът или текстовото съобщение с кода за сигурност са обработени правилно от нашата система. Уверете се, че имате подходящ сигнал за получаване на текстови съобщения.
Защо кодът за сигурност не се приема?
Моля, обърнете внимание, че срокът на валидност на кода за сигурност е 30 минути, когато е изпратен по имейл и 10 минути, когато е изпратен с текстово съобщение. Освен това само последният заявен код за сигурност е валиден, за да се защити вашият SingleKey ID срещу злоупотреба.
Как мога да сменя паролата си?
За да смените паролата си, моля, влезте в сайта [SingleKey ID | ЛИНК: https://singlekey-id.com/]. След това отидете в раздела „Моят профил“ и кликнете върху „Смяна на паролата“.
Къде мога да управлявам настройките си за удостоверяване в две стъпки?
За да управлявате настройките за удостоверяване в две стъпки, моля, влезте в сайта [SingleKey ID | ЛИНК: https://singlekey-id.com/]. След това влезте в раздела „Моят профил“ и кликнете върху „Удостоверяване в две стъпки“. Уверете се също така, че и имейл адресът, и номерът на мобилен телефон, подчертани с удебелен шрифт, са правилни. Активирайте само ако тези данни са във ваше притежание.
Как да изтрия моя SingleKey ID?
За да изтриете вашия SingleKey ID, влезте в уебсайта [SingleKey ID | ЛИНК: https://singlekey-id.com/]. След това отидете в раздела „Моят профил“ и кликнете върху „Изтриване на целия SingleKey ID“. Така се премахват всички свързани сайтове и приложения на партньорски компании, което води до заявка за изтриване към тях. Това може да доведе до загуба на данни във всички ваши свързани акаунти. В зависимост от приложението това може да включва документи като гаранционни сертификати и фактури, но също и процедури за интелигентния дом и данни за историята на смарт устройства. Преди да изтриете целия си идентификатор, се уверете, че сте архивирали цялата информация, която искате да запазите.
Как мога да обединя два SingleKey ID?
Когато влизате в приложение и въведете специфични за приложението данни (напр. адрес за доставка) или кандидатствате за разрешения (напр. изобщо за достъп до приложението), тези данни/разрешения се свързват с конкретния SingleKey ID, който е използван за влизане. Като цяло, когато поискате да обедините SingleKey идентификатори, могат да възникнат два случая: 1) Създали сте два SingleKey ID и сте влезли в едно конкретно приложение с двата SingleKey ID. 2) Създали сте два SingleKey ID и сте влезли в няколко различни приложения с двата SingleKey ID. Това винаги трябва да се изяснява със съответното приложение(я) за всеки отделен случай. Ако данните са обединени според вашето желание, можете да изтриете SingleKey ID чрез SingleKey ID [,Моят профил' | ЛИНК: https://singlekey-id.com/myprofile/], който не трябва да се използва повече за в бъдеще.
Къде мога да променя личните си данни, като адрес или фамилия?
Някои приложения, интегрирани към SingleKey ID, изискват допълнително последващо активиране или допълнителна специфична информация за използването на приложението или уебсайта, като предоставяне на вашия пощенски адрес и т.н. Ако запитването ви се отнася до конкретни настройки на приложението, моля, свържете се с екипите за поддръжка на приложението, в което се опитвате да промените личните си данни.
 

Правна информация и защита на данните


 

Други въпроси


Защо трябва да решавам CAPTCHA при регистрация и влизане?
SingleKey ID гарантира безопасността и сигурността на данните ви. CAPTCHA (съкратено от „Напълно автоматизиран публичен тест на Тюринг за разграничаване на компютри от хора“) служи като защитна бариера срещу неоторизиран отдалечен достъп, като гарантира, че само хора, но не и компютри с правилната парола могат да получат достъп до вашия SingleKey ID. CAPTCHA тестът се състои от две части: изкривено изображение с произволни знаци и текстово поле. За да докажете, че сте човек, въведете символите, които виждате на изображението, в текстовото поле. Ще срещнете CAPTCHA, когато регистрираме твърде много опити за влизане от една връзка. Ако имате проблеми с CAPTCHA изображението, можете да заредите ново изображение, като използвате иконата "презареждане" или да опитате отново по-късно.
Какви мерки помагат, ако на екрана ми се появи съобщение за грешка?
Ако се появи съобщение за грешка в домейна https://singlekey-id.com, продължете както следва: уверете се, че не сте запазили страницата за влизане и регистрация на SingleKey ID като отметка в браузъра. Винаги стартирайте влизането или процеса на регистрация от съответното избрано от вас приложение. Освен това изчистете кеша на браузъра и бисквитките за уеб приложения или кеша на приложенията за оригинални приложения - native app. Ако се появи съобщение за грешка след регистрация или влизане, свържете се с поддръжката на съответното партньорско приложение за по-нататъшни стъпки за съвместно разрешаване на този проблем.
Какво мога да направя, ако страниците на SingleKey ID не реагират правилно?
Ако някоя страница със SingleKey ID не реагира правилно (напр. когато кликнете върху бутоните „влизане“ или „запазване“,не се случва нищо), процедирайте по следния начин: стартирайте отново действието (напр. влизане или смяна на паролата), което искате да извършите, от Scratch - не забравяйте да затворите браузъра, преди да го направите. Също така проверeте за актуализации на приложението и на уеб браузъра. И накрая, опитайте да изпълните желаното действие в друг уеб браузър.
Защо SingleKey ID трябва да задава бисквитки?
Активирането на бисквитките ни позволява да подобрим изживяването ви със SingleKey ID, като персонализираме взаимодействията ви и гарантираме по-гладко потребителско изживяване. В допълнение, така можем да запомним вашите предпочитания и настройки, което прави взаимодействието ви с нашата услуга по-удобно и ефективно. Не използваме бисквитки за съхранение или достъп до чувствителна и лична информация. Следователно, бисквитките не се използват за маркетингови цели и за споделяне на данните ви с трети страни.
Как мога да активирам бисквитките?
Влезте в настройките на браузъра си и активирайте техническите бисквитки за използване на SingleKey ID. Проучете как може да се постигне това за избрания от вас браузър. След като активирате бисквитките, опреснете страницата и ще сте готови да се насладите на всички функции на SingleKey ID.
Как мога да се свържа с обслужването на клиенти за услуги или продукти, които използвам?
Можете да се свържете с отдела за поддръжка на клиенти за конкретни услуги, продукти или устройства на партньорските компании чрез съответните канали за поддръжка на техните уебсайтове и приложения.