Промоции

 

Отложено посещение на фабриката за чистачки Bosch 
    
Уважаеми партньори на програма за лоялност Extra, 

Националният оперативен щаб публикува доклади всеки ден за коронавируса в България, който ни принуждава да бъдем бдителни. За съжаление, можем да потвърдим, че епидемията все още продължава.  Bosch Bulgaria наблюдава ситуацията, свързана с COVID-19. Следвайки указанията на, Щаба и на здравния министър , ние предприемаме всички възможни мерки за ограничение на заразата, за да създадем сигурна среда за нашите служители и сътрудници. 
Последният доклад на епидемиологичната служба, за ситуацията в региона и съседните страни, дава сведения за увеличаване на новозаразените .
Ето защо, в съответствие с развитието на ситуацията, ние взехме решение да отложим пътуването - посещение на най-голямата фабрика за чистачки Bosch в Pećince (Сърбия). Нашето съвместно пътуване ще се състои в момента, в който ситуацията ще бъде безопасна за всички нас. 

Победителите ще бъдат изтеглени след приключване на кампанията и победителите ще бъдат информирани. Самото пътуване ще се проведе през 2021г. Предвид създалата се ситуация считаме, че ще проявите  нужното търпение. Към момента  е изключително важно да бъдем бдителни и отговорни един към друг . Да се пазим и да не се излагаме на излишен риск.
За всички ваши въпроси не се колебайте да се свържете с info@extra-bonus.bg

Победители:
СМ Груп Интернешънъл ООД
АЛИЧКО-2015 ООД
ДАНИ-М 2002 ЕООД
БИМ БГ ООД
Профи Ауто Партс ЕООД

Победители BCS:
MITVAS LTD
МОТОМАН ЕООД
ЧОЛАКОВ ТРАНС СЕРВИЗ ЕООД
БЕЙКЪЛ ООД
Ауторинг ЕООД

Контакти.
X