Участващи търговци

Тук можете да намерите кратка информация за всички търговци, участващи в eXtra.
 


А


Автокомерс
www.ac-93.com
 
„Автокомерс 93” ООД е една от водещите компании в България, занимаваща се с внос и търговия на авточасти. Компанията е първата в България, която разполага с онлайн магазин. От 2014 г. стартира кампания по развиване на франчайзингова система, чрез която се осигурява национално покритие на нашите услуги. Компанията разполага и със собствен автопарк за навременни и точни доставки. „Автокомерс 93” ООД се нарежда сред водещите търговски фирми в България за продажба и дистрибуция на авточасти като непрекъснато разширяваме асортимента си от продукти, работим усилено за дълготрайно партньорство с нашите доставчици и удовлетворяваме изискванията и очакванията на клиентите си с висок стандарт на обслужване.

Партньори, за които могат да се натрупват точки през този дистрибутор:
   

Ауто 1 АД
www.auto1.bg
 
Ауто 1 АД е една от водещите компании в сферата на директния внос и дистрибуция на резервни части и моторни масла за автомобили. Създадена през 1996г. като оторизиран дилър на Робърт Бош България, в момента компанията е вносител на висококачествени резервни части за световната автомобилна индустрия. Продуктовото портфолио включва марките Bosch, Castrol, Elf & Total, Philips, Brembo, Mahle, Elring, Lemforder, Sachs, Textar, Contitech, Hepu, Swag, Fram, NGK, Remsa, Dolz, Wolf, Denso, SNR, V.Reinz, KYB и много други. От 2014г. Ауто 1 АД става основател на Нексус Бългерия и член на престижната Nexus Automobile International. За да улесни своите клиенти компанията поддържа отлична наличност от над 60 000 артикула с високо качество, включително такива за първично вграждане. Разполагат със собствен транспорт и правят директни доставки на територията на цялата страна. В стремежа си да предложи пълна гама резервни части за автомобила Ауто 1 АД предлагам и бързи доставки на ОЕ такива. Централният склад е разположен в град Пазарджик на повече от 5000кв.м. разгърната застроена площ. Компанията изгражда широка мрежа от собствени и франчайзингови обекти във всички по-големи градове на страната. Към момента има присъствие в София, Пловдив, Пазарджик, Благоевград, Пещера, Велико Търново, Монтана, Добрич, и други градове

Партньори, за които могат да се натрупват точки през този дистрибутор:


Ауто Плюс
www.autoplus.bg
 
Ауто Плюс България АД е една от водещите български фирми за внос и търговия с авточасти. С цел ефективно управление и оптимизиране на търговските процесите, в компанията са внедрени ERP и WMS системи, които гарантират по-качественото и професионално обслужване на клиентите. Ауто Плюс България АД е член на ATR International AG – едно от най-големите и успешни търговски сдружения в Европа, също така и сертифицрана по стандарт ISO 9001:2008. Широкият асортимент от продукти, гарантираното качество, изгодното съотношение цена-качество, бързата доставка, професионалното обслужване и задоволяването на потребностите на клиента са принципите, от които Ауто Плюс се ръководи в отношенията си със своите партньори!

Партньори, за които могат да се натрупват точки през този дистрибутор:

Ауто Хит ООД
www.autohit.bg
 Ауто Хит ООД е търговска компания за внос и дистрибуция на авточасти, отличаваща се с професионализъм, добра организация и богата гама на предлаганите продукти и услуги.
Основана през 2002г., компанията се развива интензивно и печели доверието за съвместна работа, както на световноизвестни производители и търговци на авточасти, така и на клиентите в България, превръщайки се в един от лидерите в сектора за страната.
Фирмата разполага с централен склад в гр. Русе и множество обекта разположени в най-големите градове в страната - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Плевен, Шумен, Добрич, Велико Търново, Благоевград, Сливен, Враца, Хасково, Габрово, Перник, Казанлък, Разград, Пазарджик, Кърджали, Ямбол и др.
Основно правило в работата с нашите клиенти от цяла България е коректност, високо качество и максимална бързина на обслужването, осигурявани от висикоквалифицирания персонал на фирмата.
В следствие на усилената работа през годините и постигнатите успехи, Ауто Хит е приета за член на AutoDistribution International (ADI) – едно от най-големите сдружения в бизнеса с авточасти в цял свят. Това, като факт, е висока оценка за фирмата и е предпоставка за израстването и към по-високо ниво.

Партньори, за които могат да се натрупват точки през този дистрибутор:

нагоре


Е


Елит Кар
www.elitcar.com
 
Елит Кар е една от водещите компании за дистрибуция на резервни части за леки и лекотоварни автомобили в България, с опит повече от 20 години. Компанията работи с над 70 доставчика доказали се на европейския пазар, осигурявайки пълно покритие на всички пазарни сегменти, свързани с поддръжката и ремонта на автомобили. Елит Кар гарантира оперативна доставка на място за всички градове, в които има филиали и представителства. За поддържането на тази услуга днес в структурата на Елит Кар работят 34 клона, над 380 високо класифицирани специалисти, 120 автомобила. За да търгува успешно с авточасти и да отговаря на всяко желание на потребителите, Организацията всяка година увеличава обема и продуктова гама, за да удовлетвори потребностите на своите клиенти.

Партньори, за които могат да се натрупват точки през този дистрибутор:
нагоре


И


Интер Карс
bg.intercars.eu
 
Интер Карс е водеща европейска компания за дистрибуция на резервни части, която в началото на 2011 година създава дъщерното дружество Интер Карс България. Към момента разполага с мрежа от 20 клона в 15 града в страната. Компанията предлага широка гама от продукти от над 500 доставчика, някои от които са доставчици за първоначално вграждане, а останалите - на оригинални резервни части. Портфолиото на компанията е най-широкото на българския пазар за авточасти и покрива по-голямата част от търсенето в различни сегменти, включително и по-специфични артикули. Интер Карс предлага над 1 000 000 артикула под един покрив – части за леки автомобили, лекотоварни автомобили, товарни автомобили, мотоциклети, тунинг части, гуми, професионални инструменти и сервизно оборудване. Характерно за компанията е, че работи само с професионални клиенти.

Партньори, за които могат да се натрупват точки през този дистрибутор:
  нагоре

К


Косер
www.kosser.net
 
Фирма Косер е директен вносител на авточасти, произведени по съвременни технологии, съгласувани с европейските и световни стандарти за качество. Дефицитът на качествени авточасти у нас и коректността на фирмата към клиентите, водят до нейното разрастване и откриване на верига магазини в страната. В края на 2004г. ЕТ Косер е преобразувана в акционерно дружество. Богатият търговски опит и проучването на пазара, водят до откриването на 50 нови обекта. В резултат на това е постигнат сериозен ръст в продажбите на дружеството, което от своя страна е доказателство за бързите темпове на развитие. Днес фирмата е сред лидерите на българския пазар за авточасти. Предлагаме над 100 марки на утвърдени производители от Европа, Азия и Америка. Имаме разработена широка мрежа от търговски обекти в 35 града от цялата страна и в чужбина.

Партньори, за които могат да се натрупват точки през този дистрибутор:
  
  нагоре

Н
   

НЕЛАС АВТОЧАСТИ
www.nelasbg.com/bg
 
НЕЛАС АВТОЧАСТИ, е компания специализирана в дистрибуцията на резервни части и консумативи за товарни автомобили, автобуси и ремаркета,Компанията, е лидер в сегмента за следпродажбено обслужване на търговски превозни средства в България.Ние сме професионалисти в "тежката категория". Когато става въпрос за търговски превозни средства, при нас ще получите компетентно и професионално обслужване!“

Партньори, за които могат да се натрупват точки през този дистрибутор:
  нагоре

T


Тех-ко
www.tech-co.bg
 
ТЕХ-КО е доставчик на резервни части и смазочни материали в сектора за следпродажбено обслужване на автомобили в България. Създадена през 1994 г., днес компанията има 35 клона в 23 големи града на страната. Централния офис се намира в гр. София. От 2006 г. ТЕХ-КО е партньор на Temot International като пълноправен акционер.

Партньори, за които могат да се натрупват точки през този дистрибутор:
  
  нагоре