Какво е eXtra?


eXtra е онлайн програма за лоялност насочена към сервизи и магазини за авточасти. След като се регистрирате, Вие трупате точки всеки път, когато закупувате някои от участващите продукти Bosch от дистрибуторите, включени в програмата. Тези точки могат да бъдат превърнати в атрактивни награди като електроника, електроинструменти, спортни стоки и много други...


 

Как мога да се регистрирам?


Може да се регистрирате лесно и бързо само с 4 лесни стъпки.
  1. Кликнете на бутона "Регистрация".
  2. Попълнете формата за регистрация, както и своя клиентски номер за до 5 избрани от Вас дистрибутора на части Bosch, от които пазарувате.
  3. След успешното приключване на регистрацията, на имейла, посочен от Вас, ще получите линк за потвърждение. Кликнете върху него, за да активирате своя профил в eXtra.
  4. След отварянето на линка ще може да зададете паролата си за Вашия профил в eXtra.
 
Регистрация


 

Как мога да събирам точки?


След като сте се регистрирали успешно, можете да започнете да трупате точки.
Събирате точки всеки месец, в зависимост от направените от Вас покупки на продукти Bosch, включени в програмата, от някой от посочените участващи дистрибутори (можете да изберете най-много пет). Можете да използвате натрупените от Вас точки, за да заявите желаната от Вас награда от някоя от следните категории: Спорт и свободно време; За децата; TV, Електроника; Електроинструменти; Електроуреди; Компютри и периферия; Телефони, таблети и лаптопи! Точките се добавят автоматично към профила Ви в eXtra веднъж месечно.
 
Участващи продукти


 

Как да използвам натрупаните от мен точки?


Можете бързо и лесно да преобразувате натрупаните точки в награди. Влезте във Вашия профил в eXtra, проверете наличността на точките си и кликнете на страницата “Награди”. Разгледайте нашия онлайн каталог и изберете предпочитаната от Вас награда.
 
Награди